διευθυνσεις

Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

ελληνική λογοτεχνία και ποίηση

ελληνική λογοτεχνία και ποίηση
Επιμέλεια Σελίδας: Πάνος Αϊβαλής - δ/νση αλληλογραφίας: Μεσολογγίου 12 Ανατολή Νέα Μάκρη 190 05, τηλ. 22940 99125 - 6944 537571
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν
ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.....................................................................ΥΦΟΣ Γράμματα, τέχνες, βιβλίο, πολιτισμός

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

"Ethnia": Γνωριμία με την τέχνη της Λ. Αμερικής

Την ευκαιρία για μια γνωριμία με την εικαστική δημιουργία στις χώρες της Λατινικής Αμερικής προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό η έκθεση με τίτλο Ethnia (Espacio Latinoamericano) που εγκαινιάζεται στις 15 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς».
Στην έκθεση Ethnia παρουσιάζονται 117 έργα ζωγράφων από 15 χώρες της Λατινικής Αμερικής: Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Μεξικό Ονδούρα, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη και Χιλή.
Η έκθεση Ethnia διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2004 στις Βρυξέλλες, από την ομώνυμη ΜΚΟ, με στόχο την προώθηση της λατινοαμερικανικής τέχνης στην Ευρώπη. Φέτος περιοδεύει στην Ευρώπη, υπό την αιγίδα των πρεσβειών χωρών της Λατινικής Αμερικής.
Η έκθεση, την επιμέλεια της οποίας έχει η Luz Elena Iltturalde de Verhagen από το Εκουαδόρ, θα είναι ανοιχτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, από 16 Μαΐου μέχρι 15 Ιουνίου και ώρες 10.00-17.00

______________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου